Една начална учителка сподели в социалните мрежи необичайна история, от която

...
Една начална учителка сподели в социалните мрежи необичайна история, от която
Коментари Харесай

Свекърва ми взе косата и ноктите ми, за да ме отдели от сина си: Намерих ги сгънати в скрина

Една начална учителка показа в обществените мрежи необичайна история, от която на човек косата му настръхва. Ето какво написа младата жена:

„ Нощем виждах привидения на мъртви хора, сънувах кръв, течаща от тавана, по стените… същински смут – имах ужасни тъмни кръгове под очите и лицето ми посивя от недоспиване и даже хапчетата за сън не ми помогнаха. Мислех, че ще полудея “, стартира описа си тя.

„ …Един ден, до момента в който преглеждах скрина за зимни облекла, тъй като на открито беше студено, открих необичайно нещо под една риза, увито в черно кадифе с нещо натъпкано и вързано с конец. Обикновено поставям лавандула и разнообразни сапунчета сред облеклата, само че това не ми беше познато. Понеже бързах за работа, просто го сложих в джоба си, облякох се небрежно и към този момент в офиса на работа го извадих пред колежката, да видя защо става дума.

Трябваше да употребявам мощ и ножица, само че когато отворих черното кадифе, колежката ми и аз бяхме шокирани, пред нас се появиха червени кичури коса, шарени нокти и някакъв тип прахуляк, прилежно увити в кадифето. Косата разпознах незабавно, както и ноктите. Боядисвам косата си в алено от много време, а също по този начин постоянно полирам ноктите си в разнообразни цветове.

Колежката ми незабавно стартира да крещи под паника „ Магия! “ Магия! “ и макар че цялата треперех от боязън и раздразнителност, някак си смогнах да я успокоя. Завъртях очи, тъй като за мен до този миг магиите бяха просто суеверия и приказки за дребни деца, тъй че тази нейна реакция ми се стори пресилена. Престорих се на равнодушие, до момента в който в действителност бях много смутена.

Въпреки че не съм фен на суеверията и не желая да имам вяра в бабините деветини, това, което видях пред себе си, не ме остави равнодушна. Отидох до банята, изхвърлих наличието в тоалетната паница и пуснах вода три пъти. С тази постъпка малко се поуспокоих, макар че към момента се чудех от кое място е това черно кадифе в скрина ми.

Само три дни по-рано, за уикенда, пренареждах скрина. Ако имаше нещо необичайно, сигурно щях да го видя. В неделя вечерта свекърва ми пристигна на посетители и поради нея, защото е доста любопитна и ревизира чистотата в дома ми, обърнах къщата с главата надолу и я почистих главно. Единственото нещо, което ми хрумна беше, че тя беше оставила това необичайно нещо, увито в черно кадифе. Просто не ми хрумваше обаче за какво и от кое място е намерила косата и ноктите ми. “

Учителката продължава, разкривайки, че е схванала истината едвам след 18 месеца. А това, което й се случило през този интервал, е било извънредно:

„ …От този ден нататък, каквото можеше да се обърка – стана от неприятно по-лошо. Вкъщи започнахме да се караме за нелепости, обвинявахме се един различен, един път даже полетяха плесници, след това извинения и самопризнания в обич, а по-късно и физически конфликти. Все по-често мислех за бракоразвод и пренасях проблемите от у дома на работа. Не желаех нито да работя, нито да пребивавам. Бях изтощена от всичко.

Тогава моята най-хубава другарка и колежка ми подсети какво бях разкрила преди повече от година и половина в скрина си и допусна, че проблемите ми най-вероятно са породени от черна магия. Яростно отхвърлих нещо сходно и си взех отпуск по болест, с цел да схвана за какво се безпокоя. Не желаех да упреквам свекървата, тъй като я смятах за прелестен човек, нищо, че обича да си пъха носа във всичко и се интересува от всичко, други забележки към нея нямах.

Скоро започнах да изпитвам уплаха от всичко. Страх ме беше да изляза от у дома, тъй като ме плашеха кучета, котки, коли, не можех да пресека улицата, даже хората ме плашеха… очевидно се побърквах. Просто бях като омагьосана.

Тогава моята колежка ме извика при себе си и се опита да ме вразуми: „ Учениците те чакат, не можеш да живееш постоянно у дома “, а аз, за ​​да не я тревожа повече, в сравнение с към този момент беше уплашена, не й споделих, че през нощта виждам мъртви хора и непрекъснато сънувам ужасни неща, кръв на всички места, капеща от тавана и по стените…

Колежката сама отишла при лечителка-ясновидка. Там тя схванала истината за стореното над мен и ми сподели: Запомни, не си отговорна. Каквото и да правиш, тя в никакъв случай няма да те обича или да те одобри. Докато е жива, ще направи всичко, с цел да ви навреди и да ви раздели “. Тя ми разкри доста неща, за които единствено аз знаех и даже неща, за които не знаех. Например разбрах, че свекърва ми е платила малко на момичето, което идва един път месечно да ми чисти, с цел да събере елементи от косата, ноктите и други „ материали “, нужни за правене на черна магия.

Тогава за първи път повярвах в черна магия и магьосничество и ще бъда признателна на моята другарка до гроба, че не се отхвърли от мен. Веднага щом започнахме лекуването, се почувствах по-добре… към този момент всички карти са в моите ръце “ – приключва описа си учителката.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР